De ce „extratereștri”?
Păi… vin din SF Gheorghe!
😛

Dacă-ți place Dubioza Kolektiv, Mahala Rai Banda, Goran Bregovic, Gogol Bordello, Lemon Bucket Orkestra sau (schimbând brusc placa) Depeche Mode și Kraftwerk, dar – în același timp – ești avid de sunete complet noi și, cel mai important, uiți cu desăvârșire de tâmpeniile șovine, n-ai cum să nu iubești sZempöl Offchestra! Dacă ai ratat concertul lor de aseară, dă-ți cu basca de pământ, scuip-o cu toată forța ta interioară și exterioară, înjură ceva indescifrabil în maghiară și roagă-l pe „Istenem” să îi vezi cândva LIVE. Nu vei regreta! 

Avantgard-electro-balkan sau gipsy-drum’n’bass-jazz… indiferent cum denumim stilul, ceea ce au „produs” ardelenii de la sZempöl Offchestra vineri seara, în Club Flex, a fost o „beție” audio-vizuală și o zbenguială frenetică de zile mari. În ciuda temperaturii scăzute de afară și în ciuda spațiului mic, te simțeai, mai ales după-o înghițitură din țuica de prune (oferită chiar de către trupă), la un festival outdoor într-o noapte văratică, în jurul unui foc imens de tabără, în care s-au ars pe rug monotonia, prejudecățile și inhibițiile. Băieții stâlcesc puțin limba română („ora doi”, „una dintre cei mai buni” etc.)… dar sunt super-amuzanți și super-energici, super-prietenoși și super-veseli, și reușesc instant să-ți transmită entuziasmul lor fără limite. Iar rezultatul? O nebunie totală, un „hazibuli” scăpat de sub control… în care doar muzica contează!

PS: Sonorizarea a fost excepțională în club. Din păcate acest lucru nu reiese atât de bine din înregistrarea video, drept pentru care ne cerem scuze. A fost beat aparatul.

Source: http://specialarad.ro/extraterestrii-secui-de-la-szempol-offchestra-au-detonat-buna-dispozitia-in-flex-foto-video/